Pinjaman Koperasi Kakitangan Kerajaan

Pinjaman Peribadi Koperasi khusus untuk Kakitangan Kerajaan dan Penjawat Awam yang berjawatan tetap. Terima Ccris, Ctos dan AKPK. Tanpa kira komitmen luar pemohon. Sehingga 60% potongan gaji. Melalui Biro Angkasa.

Terbuka Kepada Kakitangan Kerajaan Berjawatan Tetap

Pinjaman Peribadi Koperasi ini ditawarkan kepada penjawat awam dan kakitangan kerajaan yang bejawatan tetap. Produk pembiayaan peribadi dari koperasi kredit terkemuka ini menjadi alternatif utama kepada kakitangan kerajaan setelah permohonan pinjaman peribadi mereka ditolak oleh bank-bank terkemuka di Malaysia.

Hal ini berlaku kerana garis panduan yang telah dikeluarkan oleh Bank Negara Malaysia dalam usaha untuk mengawal kadar keterhutangan penjawat awam. Secara tidak langsung menyukarkan penjawat awam dan kakitangan kerajaan mendapatkan kemudahan pembiayaan peribadi dari institusi kewangan terkemuka di Malaysia.

Kini penjawat awam tidak perlu lagi risau kerana produk Pinjaman Peribadi Koperasi telah disediakan khusus kepada mereka yang memerlukan untuk dapatkan kemudahan pembiayaan peribadi setelah permohonan mereka ditolak oleh institusi kewangan yang lain. Berikut adalah kelebihan pinjaman koperasi yang ditawarkan kepada kakitangan kerajaan.

Terima Ccris, Ctos, & AKPK.

Pinjaman Koperasi Yang ditawarkan terima pemohon yang mempunyai rekod Ccris, Ctos, dan AKPK. Secara tidak langsung dapat membantu pemohon membersihkan nama mereka semula dari rekod kredit tersebut.

Tanpa Kira Komitmen Luar.

Komitmen Luar pemohon tidak akan disemak ketika proses pra-permohonan. Secara tidak langsung membantu pemohon mendapatkan kemudahan pembiayaan yang diperlukan disaat-saat kecemasan.

Kelulusan Segera.

Proses Kelulusan hanya mengambil masa sehingga 6 hari bekerja. Sekiranya berkelayakan, proses permohonan akan dipercepatkan bagi membantu pemohon mendapatkan pembiayaan yang diperlukan.

Panel Koperasi Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan Malaysia

ctos

Semak Kelayakan Anda Hari Ini!

Hubungi kami segera sekiranya pinjaman anda ditolak oleh institusi kewangan lain. Kami akan bantu anda dapatkan jumlah pinjaman yang sesuai dengan kelayakan dan keperluan anda. Konsultasi kami adalah percuma. Semak kelayakan anda hari ini.

Lokasi Kami

Lokasi Kami

ALAMAT KOPERASI:
KOPERASI SENA JAYA PERLIS BERHAD
NO C-22 (A), PUSAT PERNIAGAAN PADANG BEHOR,
JALAN PADANG BEHOR,
01000 KANGAR, PERLIS
H/P: 011-1052 9897
EMAIL: koperasisenajaya@gmail.com
WEBSITE: www.koperasisenajaya.com

Whatsapp En. Amar Hubungi En. Amar