Wakil Takaful Kenderaan - Takaful Malaysia Di Perlis

Berita baik untuk semua. Kini Koperasi Sena Jaya Berhad telah dilantik secara rasmi oleh Takaful Malaysia sebagai wakil Pemasaran  Takaful Am yang sah di negeri Perlis. Perlantikan tersebut secara tidak langsung dapat memberi kebenaran kepada Koperasi Sena Jaya Perlis Berhad untuk memasarkan produk-produk berkaitan Takaful Am khususnya Takaful Kenderaan di negeri Perlis.

Koperasi Sena Jaya Perlis Berhad kini membuka peluang kepada mereka yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan dengan menjadi wakil pemasaran Takaful Kenderaan di kawasan masing-masing.

takaful kenderaan koperasi sena jaya berhad
wabak covid 19

Peluang Kerjaya Sebagai Wakil Takaful Kenderaan Di Seluruh Malaysia

Tersentuh dengan keluhan mereka yang telah hilang pekerjaan dan pendapatan akibat dari Covid-19, Koperasi Sena Jaya Perlis Berhad dengan ini berbesar hati menawarkan peluang untuk mereka yang berminat untuk mencari pendapatan tambahan mereka. Peluang tersebut ialah

1. Sebagai Wakil Takaful Kenderaaan
  2. Sebagai Introducer Takaful Kenderaan.

Pendapatan akan diberikan dalam bentuk komisyen ( untuk wakil takaful kenderaan ) dan dalam bentuk insentif ( untuk introducer takaful kenderaan ). Peluang ini diberikan kepada mereka yang berminat sepenuhnya didalam bidang pemasaran. Hubungi kami segera untuk maklumat lanjut.

Borang Pemohonan Agen Takaful Kenderaan Koperasi Sena Jaya Perlis Behad

Nama Penuh (*)

Alamat Rumah (*)

Nombor Kad Pengenalan (*)

Tarikh Lahir (*)

Jantina (*)

Warganegara (*)

Taraf Perkahwinan (*)

Nombor Telefon (*)

Maklumat Bank (*)

Panduan Isi Borang Permohonan Agen Takaful Kenderaan.

1. Masukkan semua maklumat peribadi anda.
  2. Bahagian bertanda * adalah wajib untuk dilengkapkan.
  3. Pada bahagian maklumat perbankan, anda perlu masukkan maklumat :
    1. Nama Bank
    2. No. Acc Bank
  4. Tekan / Klik hantar selepas semua maklumat telah diisi lengkap.
  5. Hubungi Encik Amar di talian 011 – 1052 9897 untuk semak status permohonan anda.
kerjaya bersama koperasi sena jaya perlis berhad